SSDDisk.dk

SSDDisk.dk er en prissammenlignings- og generel SSD Disk portal. Affiliate Plug.in står for dagligt at opdatere omkring 1.000 priser fra over 30 forskellige forhandlere.

Det var SSDDisk.dk, som er grunden til at Affiliate Plug.in eksisterer i dag. I samarbejde medAnders Saugstrup begyndte jeg i efteråret 2011 at udvikle på siden, men blev hurtigt enig med mig selv om at jeg ikke kunne sidde og opdatere de mange priser manuelt. Derfor begyndte jeg at udvikle på et plugin, der kunne udskrive pristabeller og holde priserne opdateret semi-automatisk.

I første omgang var pluginet udelukkende bygget til at hente priser til SSD’er, da priserne var defineret på de enkelte SSD’er (Custom Post Types i WordPress), og altså ikke som egentlig Pristabeller, som i Affiliate Plug.in. Efterhånden fik jeg skabt en rigtig solid løsning, men den var forholdsvist “låst” til denne ene side. Efterhånden gik det op for mig, hvad jeg egentlig havde bygget, og der gik ikke længe inden jeg fik lavet en lidt mere generel løsning, som ikke kun kunne bruges på SSDDisk.dk.

Da Anders så hvad jeg havde udviklet, begyndte han jo hurtigt at tænke på andre brugsscenarier, og kort tid forinden havde han haft kontakt til Kristian Konradsen som havde startet autostol.dk. Anders spurgte om Kristian ikke kunne få en kopi af pluginet, hvilket jeg selvfølgelig gik med til. Kristian kom dermed til at fungere som en alpha-tester til det oprindelige plugin, og kom ofte med super feedback til hvordan det kunne forbedres. Det rigtig gode ved dette samarbejde var netop, at Kristian ikke har en baggrund som udvikler eller noget i den stil – det betød, at jeg blev tvunget til at lavet pluginet så brugervenligt som muligt – og på samme tid få feedback fra en “normal” bruger :-)

Siden dengang er der sket utrolig meget, og pluginet er gået fra at være noget der hurtigt blev strikket sammen på en uges til, til at blive fuldstændigt omkodet, og til nu at opdatere mange tusinde priser dagligt.

ssddisk