Affiliate plugin – jeg elsker dig

I denne case vil jeg vise dig effekten af at implementere affiliateplugin på mit projekt: iloebesko.dk. Jeg kommer ind på følgende emner:

 • Om mit projekt: iloebesko.dk
 • Se helt konkret hvad AFP har hjulpet mig med
 • Det bedste købsargument
 • Fremtidsplaner med affiliate plugin og iloebesko

Jeg har et ambivalent forhold til affailite marketing. Jeg hader det fordi det handler om én ting: penge. Jeg elsker det pga. processen, udviklingen i tal, optimering og at jeg ikke får emails i samme mængde som når jeg er konsulent eller webshopejer.

Affiliate plugin hjælper mig med det jeg elsker. At indtægten forøges tager jeg selvfølgelig med.

Om mit projekt: iloebesko.dk

iloebesko.dk er et traditionelt affiliate projekt. Visionen er dog forskellig fra andre sites. Jeg vil skabe verdens bedste indholdsside omkring løbesko. Fra mit synspunkt kræver det bl.a.:

 • Den bedste information om løbesko
 • De bedste rådgivning om løbesko
 • Den bedste vejledning i hvor løbesko kan købes

Affiliate plugin hjælper med sidstnævnte. Løbebranchen er konservativ. Majoriteten køber sko i fysiske butikker fordi ”du skal kende din løbestil” og ”du ved aldrig hvilken størrelse du skal bruge når du køber online.

Se helt konkret hvad AFP har hjulpet mig med

Udseende af tabeller

Jeg er elendig til design. Se hvordan tabellerne så ud tidligere. CTA knapperne er naturligvis lavet i paint.

iLoebesko Tabel - Før

Efter implementeringen af AFP:

iLoebesko.dk tabel - efter

(Lars: det skal siges at jeg har hjulpet lidt til med opsætning af tabellen, således det altså ikke er en 100% standard-tabel – de eneste forskelle er dog forhandler-billedet samt leveringstiden. Jeg har skrevet lidt om hvordan dette klares, i en artikel på support-sitet)

Funktionalitet

Bemærk ændringen i information. Tilføjet er nu:

 1. Prisinformation hentet automatisk
 2. Deeplink

Én ting er hvad du kan se af tabellen. Derudover fik iloebesko tilføjet deeplinks. Når det er gjort én gang, opdaterer pluginnet selv priser. Eksisterer løbeskoen, prisen eller linket ikke, får du en besked når du kører en prisopdatering.

Effekten på iloebesko 3 måneder efter implementering:

 1. 7% højere CTR (folk der trykker sig videre). Det kunne dog være klaret uden AFP med styling af min tabel. Det skal pluginnet derfor ikke have cadeau for selvom det har fine standardtabeller.
 2. 38% højere indtjening / klik. Et klik er når en person trykker på ”Læs mere”. Det er efter at have justeret for ændring i kommissionssatser.
 3. Bedre service for mine brugere
 4. Mindre administrativt arbejde for mig

Du kan se et eksempel på pluginnet i aktion her: http://iloebesko.dk/asics-kayano/

Det bedste købsargument

Hvornår kan det betale sig at betale 142 ex moms/måned for AFP? Hvis din indtjening stiger med 38%, skal de 38% svare til 142 kroner. Allerede ved en månedlig indtægt på 374 kroner kan det betale sig. Jeg elsker affiliate plugin. Det har gjort en kæmpe forskel for iloebesko.

iLoebesko thumbnail